Saturday, January 26, 2013

BREI- EN HAAKCAFE IN WIJKCENTRUM FROSKENBURCH

Only in Dutch this time!

Belangrijk bericht voor breisters, haaksters, borduursters en andere 'nifelders' in Leeuwarden!

Op dinsdag 29 januari gaat het brei- en haakcafé open in Wijkcentrum Froskenburch, in Aldlân.
Vanaf 8.45 uur ben je van harte welkom met je handwerken om onder het genot van een kopje thee of koffie bij te kletsen met andere breisters, haaksters en handwerksters en te kijken waar iedereen mee bezig is.
Neem je mooiste werkstukken mee, zodat we die kunnen bewonderen. Ben je aangestoken door het mutsjes breien voor Azië, kom dan zeker gezellig langs!
Zelf nog niet zo goed in breien of haken, of helemaal twee linker handwerkhanden, maar wil je het wel leren? Dan ben je natuurlijk ook welkom! Er is wat extra materiaal beschikbaar om te oefenen, en er zijn altijd wel mensen met ervaring en kennis van zaken die je alles uit kunnen leggen!
Er zijn workshops in voorbereiding: zet je naam op de e-maillijst als je op de hoogte wilt worden gehouden. Heb je kleine kinderen die nog niet naar school gaan? Neem ze mee, er zijn kleurplaten en speelgoed aanwezig.
Het is de bedoeling om elke laatste dinsdag van de maand gezellig bij elkaar te komen, maar wie weet wordt het een (twee)wekelijks blijvertje. Houd de agenda van het wijkcentrum in de gaten!

De toegang is gratis, je betaalt alleen voor je eigen consumpties.


Daarnaast...

Vanaf februari is iedereen elke eerste en derde donderdagavond van de maand van harte welkom bij de Spingroep Leeuwarden. De eerste donderdag echt specifiek voor spinners, op de derde wordt het meer een spin- en breicafé. Jullie zijn op beide avonden welkom vanaf 19.30 uur. We hebben in het Wijkcentrum Froskenburch een mooi zaaltje tot onze beschikking, op de begane grond, naast de ingang en het cafégedeelte. Supergeschikt! Er is een deur naar buiten en een terras, dus in de zomer lekker buiten spinnen!
De eerste spinavond is op 7 februari 2013. Laten even weten via een mailtje naar ammerins apenstaart gmail punt com of je kunt komen. Dan kunnen we daar even rekening mee houden met de indeling en het verplaatsen van tafels en stoelen.

Om de kosten te dekken vragen we voor de avonden een kleine bijdrage van 1 euro per persoon. Koffie en thee zijn in het café verkrijgbaar voor 80 cent (er is natuurlijk meer, maar dat weet ik zo niet allemaal uit mijn hoofd). Ik neem zelfs wat lekkers en feestelijks mee voor erbij.

1 comment:

Amarins said...

Jammer dat het op ochtend is, ik had wel belangstelling maar door mijn werk lukt het me niet op ochtend. Groeten, Amarins